22_03_29_erdmost_nincskep

Titkos üzenetek a könyvtárban

22_03_29_erdmost_nincskep

Titkos üzenetek a könyvtárban

Kultúra heti programsorozatot szervezett a Csuka Zoltán Városi Könyvtár. Mint Nida Judit igazgatóhelyettes az Érdi Televíziónak elmondta, tematikus könyvválogatással, meglepetésüzenetekkel, idézetes könyvjelzőkkel és játékokkal várják a kicsiket és nagyokat ezen a héten.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A koronavírus-járvány miatt idén nem előadóesttel, hanem különféle meglepetésekkel készültek a könyvtárosok a magyar kultúra napja alkalmából – ráadásul nem is egyetlen napról, hanem egy teljes hétről beszélhetünk.

Tematikus könyvválogatást állítottak össze a kerek évfordulós magyar szerzők műveiből, meglepetésüzeneteket rejtettek el a könyvtárban a magyar irodalom gyöngyszemeiből, és még idézetes könyvjelzőkkel is gazdagodhatnak a látogatók. Online játékot is szerveztek a könyvtár facebook-oldalán, a gyermekkönyvtárban pedig játékkal várják a kicsiket és nagyokat. 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email