22_03_29_erdmost_nincskep

Tinédzser korba lépett a Tusculanumi Nyugdíjas Klub

22_03_29_erdmost_nincskep

Tinédzser korba lépett a Tusculanumi Nyugdíjas Klub

Szenior örömtánccal, énekléssel és közös ebéddel ünnepeltek a tusculanumi szépkorúak a nyugdíjas klub indulásának 15. évfordulóján. Az idősek különben kéthetente délutánonként találkoznak, megbeszélik problémáikat, de nagyokat kirándulnak, bejárják Magyarország legszebb tájait. VIDEÓVAL FRISSÍTVE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Közös volt az öröm és a tánc is a Tusculanumi Nyugdíjas Klub 15. születésnapi ünnepségén a Mária utcában. Több mint harminc szépkorú vett részt az ünnepségen, ahol a nyugdíjasok egy része táncos produkcióval örvendeztette meg a közönséget.

– A Tusculanumi Nyugdíjas Klub 15 évvel ezelőtt a Gárdonyi iskolában indult, nagyon gyorsan sokan csatlakoztak a szépkorúak közül. A Gárdonyi iskola átépítésekor költöznünk kellett és itt, a Mária utcában kaptunk új helyet. A szomorú hír az, hogy az alapítónk, Molnár Béláné 2014-ben elhunyt, 2013 óta vezetem én a nyugdíjas klubot. Mindig éreztem, hogy mire van szüksége egy idős embernek. Elsősorban nagy-nagy szeretetre, empátiára, ez tartja össze ezt a klubot. Én azt hiszem, hogy a mai táncbemutatóból és a hangulatból is érezhető mindez – emelte ki az eseményen Domján Károlyné, a Tusculanumi Nyugdíjas Klub vezetője.

A hangulat nagyon vidám volt, a szépkorúak élvezték a műsort és a vidám találkozót. Domján Károlynétól azt is megtudtuk, hogy nagyon aktívak a nyugdíjas klub tagjai, számos helyen jártak már együtt, sokat kirándulnak, és kéthetente délután összejönnek egy kis találkozóra.

– Voltunk nemrég Nagycenken, aztán megnéztük a Görgey-kiállítást, a Seuso-kincseket, a piliscsabai katolikus egyetemet és a lámpamúzeumot. Ünnepeljük a névnapokat, születésnapokat, segítünk egymáson, ha valakinek problémája van. Azt hiszem, hogy jó érzéssel jönnek ide a szépkorúak kéthetente délutánonként – zárta szavait a nyugdíjas klub vezetője.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email