22_03_29_erdmost_nincskep

Tervezz logót, nyerj szabadulószoba-belépőt!

22_03_29_erdmost_nincskep

Tervezz logót, nyerj szabadulószoba-belépőt!

Az érdi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum egy drogprevenciós csapatjáték megalkotásán munkálkodik, aminek várhatóan nyáron indul a tesztidőszaka. Most logótervező pályázatot írnak ki a fiataloknak, a játékhoz kapcsolódóan. A legjobb beérkező pályaművet szabadulószoba-belépővel díjazzák.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) munkacsoportja hónapok óta dolgozik egy kooperatív csapatjáték megalkotásán, amivel a diákoknak tartott drogprevenciós foglalkozásokat szeretnék színesíteni.

A tervek szerint a 11-13 éves korosztálynak szóló kooperatív, háromszor öt fős csapatjáték a drogprevenciós beszélgetések bevezetőjéül szolgál majd – a frontális felvilágosító előadás helyett a fiatalok a játék segítségével valószerű szituációkban vehetnek részt és hozhatnak döntéseket.

A játék tesztidőszaka várhatóan nyáron indul majd, és a következő tanévben már használhatják is a drogprevenciós rendezvényeken.

A játékhoz kapcsolódóan a KEF most egy logótervező pályázatot is hirdet, a 12-18 éves diákok számára. A logó szabadon választott technikával készülhet, az alábbi címszavak mentén: válaszutak, függőségek, élet útvesztői, kapcsolatok

Beküldési határidő június 7. A pályázati anyag leadható levélben, vagy személyesen a Szociális Gondozó Központ címén (2030 Érd, Emma u. 8. – a borítékon kérik feltüntetni: KEF- logó pályázat), illetve e-mailben az erd.kef@gmail.com címen (a levél tárgyánál tüntessék fel, hogy KEF – logó pályázat). A legjobb logót tervező pályázó szabadulószoba-belépőt nyer majd. A nyertest június 13-áig értesítik a szervezők.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email