22_03_29_erdmost_nincskep

Tartós élelmiszerek a Lea Otthonnak

22_03_29_erdmost_nincskep

Tartós élelmiszerek a Lea Otthonnak

Háromszázezer forint értékben adományoztak tartós élelmiszert a Szövetség Érdért frakció tagjai a Lea Otthon lakói számára – számolt be a nemes felajánlásról közösségi oldalán Csőzik László, Érd polgármestere.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érden működik egy titkos otthon, ahol nehéz sorsú, bántalmazott anyák élnek gyermekeikkel, hogy menedéket kapjanak, amíg talpra állnak. Az átmeneti befogadó otthon negyven férőhellyel működik, s az ott dolgozók igyekeznek megadni mindent a bajbajutott családoknak, de a járványhelyzet miatt különösen nehéz dolguk van. Mivel sok édesanya munkanélküli, róluk teljes körűen az intézmény gondoskodik – fogalmaz bejegyzésében a polgármester.

Épp ezért a nehéz helyzetben lévő anyák megsegítésére a Szövetség Érdért frakció tagjai saját jövedelmükből háromszázezer forint értékben tartós élelmiszereket vittek az otthonba.

„Igyekeztünk olyan dolgokat vásárolni, amik kicsit örömtelibbé, gondtalanabbá tehetik, az átmenetileg nehéz helyzetbe kényszerült anyák és gyerekeik számára az ünnepi készülődést. Ha módjuk és lehetőségük van rá, Önök is tudnak segíteni, hogy szebbé tegyük életük talán legnehezebb karácsonyát. Az otthon szívesen fogad tartós élelmiszereket, tisztítószereket, újszülöttekre való pelenkát, édességet, gyümölcsöt, süteményhez való alapanyagokat”

– írta Csőzik László.

Az otthon honlapján, a lea.hu-n található telefonszámon vagy emailen keresztül tájékozódhatnak, ajándékaikat miként tudják eljuttatni az otthon lakóinak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email