22_03_29_erdmost_nincskep

A társasházak 95 százalékában még fűtenek

22_03_29_erdmost_nincskep

A társasházak 95 százalékában még fűtenek

A távfűtési szezon április 15-én véget ért, de a társasházak közös képviselői kérhették ennek meghosszabbítását. Értesüléseink szerint Érden 95 százalékban éltek a pótfűtés lehetőségével.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az átlagnál jóval hidegebb idő miatt szinte minden lakásban, házban mennek még a fűtőtestek, vagy a fatüzeléses kályha duruzsol. De mi a helyzet a távfűtéssel?

A fűtési idény elvileg október 15-től április 15-ig tart, de ezt május 15-ig meghosszabbíthatja a szolgáltató. Mint az Érdhő Kft. ügyfélszolgálti irodáján megtudtuk, ez nem auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan, hanem a társasházak közös képviselőinek kérésére történik.

„Az érdi lakótelep minden közös képviselőjével felvettük a kapcsolatot. Volt, aki nem szerette volna igénybe venni tovább a fűtést, de a 95 százalékuk igen, így javarészt bekapcsolva maradtak a fűtések” – értesültünk.

A pótfűtési szezon május 15-éig tart, de ha felmelegszik az idő, a közös képviselők kérhetik előbb is a lekapcsolást.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email