tarnok_giro

Tárnok is rózsaszínbe borult

tarnok_giro

Tárnok is rózsaszínbe borult

Szerda este, száz nappal a magyarországi rajt előtt 37 város vette fel virtuálisan a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny színét, a rózsaszínt. A verseny Érd és Tárnok mellett is elhalad, így szomszédainknál három épület is rózsaszínű volt a napokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Giro május 6-án rajtol, az első három szakaszt Magyarországon rendezik. Előbb Budapestről Visegrádra teker a mezőny, majd a fővárosban lesz egy időfutam, végül pedig Kaposvár és Balatonfüred között teljesítenek a versenyzők bő 200 kilométert. Magyarországot korábban még egyik nagy háromhetes verseny sem érintette.

Nagy örömünkre a mezőny a 7-es út érintésével Érd és Tárnok mellett is elhalad. Május 6-án a 6-os úton haladnak a tescós körforgalomig, majd a 7-es úton mennek tovább az Ercsi úti körforgalomig, onnan át Tárnokra. A kerékpározás nemzetközi sztárjai közt ott lesz a kiváló magyar versenyző, Valter Attila is, neki is drukkolhatunk.

Koósné Haris Edina, a  Heinrich Antal Ház igazgatója rádiónknak elmondta, hogy Tárnok is csatlakozott a Rózsaszín Fények Éjszakájához, így kivilágították az egészségházat, a művelődési házat, a polgármesteri hivatalt és a templomot is. 

A következő hónapokban több figyelemfelkeltő akció is lesz, ami Giro d’Italiahoz kapcsolódik és várják a jelentkezőket, akik szívesen felajánlanák már nem használt biciklijüket, ugyanis a Tárnoki kertbarátok rózsaszín bringákkal szeretnék feldíszíteni a 7-es úti körforgalmat!

Hallgassa meg interjúnkat, Koósné Haris Edinával, a  Heinrich Antal Ház igazgatójával!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email