22_03_29_erdmost_nincskep

Tányérokat, tálakat és bögréket hív vissza az Ikea

22_03_29_erdmost_nincskep

Tányérokat, tálakat és bögréket hív vissza az Ikea

Az IKEA visszahívja a HEROISK és TALRIKA tányérokat, tálakat és bögréket törés és égési sérülés veszélye miatt - közölte a vállalat kedden. Elővigyázatosságból hívják vissza a termékeket, mert azok forró anyaggal, étellel vagy itallal megtöltve eltörhetnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Arra kérik a vásárlókat, hogy ne használják ezeket a termékeket, és vigyék vissza azokat bármelyik Ikea áruházba, ahol visszakapják a teljes vételárat. A vásárlást igazoló nyugta bemutatása nem szükséges. A közlemény szerint elővigyázatosságból hívják vissza a termékeket, mert azok forró anyaggal, étellel vagy itallal megtöltve eltörhetnek, és így égési sérüléseket okozhatnak. A Ikea tájékoztatása szerint bejelentések érkeztek a termékek töréséről.

„A biztonság kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért elővigyázatosságból visszahívjuk a HEROISK és TALRIKA tányérokat, tálakat és bögréket, mivel azok forró anyaggal, étellel vagy itallal megtöltve eltörhetnek, és így égési sérüléseket okozhatnak. Valamennyi termékünket szigorú teszteknek vetjük alá, hogy ellenőrizzük, megfelelnek-e a vonatkozó szabványoknak és jogszabályoknak. Mindezek ellenére visszajelzéseket kaptunk a termékek töréséről.”

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email