22_03_29_erdmost_nincskep

„Táncolj Százhalombatta!”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Táncolj Százhalombatta!”

Táncos kihívást hirdetett a százhalombattaiaknak a város polgármestere. Vezér Mihály fontosnak tartja, hogy megmutassák, mennyire összetartó a város közössége, ezért hirdette meg a kihívást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Közösségi oldalán azt írja, a járványhelyzetben számos nehézséggel nézünk szembe, ezeken pedig egymást segítve juthatunk túl, ezért fontosnak tartja, hogy megmutassák, mennyire összetartó a város közössége.

Vezér Mihály azt szeretné, ha a város lakói is csatlakoznának a dél-afrikai előadó népszerű slágerének mozgalmához. Az említett slágert, Master KG Jerusalema című számát a legnagyobb videómegosztón eddig 385 millióan látták.

„Mi is mutassuk meg, hogy ezekben a nehéz időkben is lehetséges a boldogság. Kérem a helyi közösségeket, vegyenek részt a mozgalomban. Táncoljunk szabadtéren, távolságot tartva, városunk egyik gyönyörű helyén! A koreográfiát, Házi Tamás balettművész vezetésével betanítjuk”

– olvasható Vezér Mihály polgármesteri felhívásában.

A városvezető megjegyezte, a táncokról különböző helyszíneken készítenek felvételeket, melyek a közösségi médiában, a Halom Televízióban és az új városi imázsfilmben is láthatóak lesznek.

A kihíváson való részvételi szándékot május 9-ig kell jelezni a jelentkezési lapon, melyet ide kattintva érhet el, ezt követően pedig a pmtitkar@hivatal.battanet.hu címre kell küldeni.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email