22_03_29_erdmost_nincskep

Tánc: Most mindkét kategóriát megnyerte a teraszról

22_03_29_erdmost_nincskep

Tánc: Most mindkét kategóriát megnyerte a teraszról

Ezúttal mindkét kategóriát megnyerte, amelyben elindult a Fulldance TSE érdi táncosa, Révész Alicia, aki ismét a Zoom videós alkalmazáson keresztül gyűjtött be két Európa-kupa-aranyat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint nemrég beszámoltunk róla, a Fulldance TSE érdi táncosa, Révész Alicia két kategóriában is érmes lett a Zoomon zajló online nemzetközi nagydíjon. Ezt követően hétvégén már újabb versenyen, az Európa-kupán volt jelenése az online térben. A nem az Európa-kupához tartozó számban, a szamba-csacsa-rumba-jive-ban, illetve az Európa-kupához tartozó csacsa-rumba-jiveban is aranyérmes lett.

„Szerintem jól sikerültek a gyakorlatok. Nagyon örülök, hogy mindkettőben dobogós lettem, ezen belül is mindkettőben első lettem. Büszkeség, hogy az előzőhöz képest tudtam javítani és a harmadikról az első helyre jöhettem előre” – fogalmazott Révész Alicia, aki elmondta, az Európa-kupán ezúttal kevesebben indultak, mint a nemzetközi nagydíjon, a mezőny mégis sokkal erősebb volt.

Révész Alicia hozzátette, a karantén alatt sokat fejlődött, hiszen több ideje jutott a gyakorlásra, ezt kihasználva pedig már készül a következő, várhatóan néhány hét múlva esedékes újabb online versenyére, de természetesen arra is készen áll, hogy újra normál körülmények között méresse meg magát.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email