22_03_29_erdmost_nincskep

Tánc: a családi házuk teraszán nyert két nemzetközi érmet

22_03_29_erdmost_nincskep

Tánc: a családi házuk teraszán nyert két nemzetközi érmet

Különleges, online versenyen nyerte meg a csacsa-rumba kategóriát, míg csacsa-rumba-jive kategóriában harmadik lett a Fulldance TSE 13 éves érdi táncosa, Révész Alicia.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Zoom videós alkalmazáson lezajlott online nemzetközi versenyen Révész Alicia saját családi házuk teraszán mutatta be mind a hat gyakorlatát, miután a selejtezőt, a középdöntőt és a finálét is sikerrel vette, így csacsa-rumba kategóriában első, csacsa-rumba-jive kategóriában pedig harmadik helyen végzett.

„Nagyon különleges volt és nagyon is izgultam, hogy mennyire fog akadni a technika, de a végére egész könnyen meg lehetett oldani. Sokat segített, hogy online zajlott, mert ott voltak a családtagjaim, ők is tudtak nekem szurkolni. Illetve nem az volt, hogy nagyon korán fel kellett kelni, hanem szépen nyugisan el tudtam készülni” – mesélte Révész Aliciam hozzátéve, a mostani különleges verseny után már nagyon várja, hogy újra normális körülmények között tudjon fellépni.

„Nekem jobban tetszenek a nem online táncversenyek, de ez is egy nagyon jó megoldás volt” – szögezte le a már tízéves korában salsában világbajnoki címet szerző Révész Alicia, aki 2017-ben és 2018-ban is kiérdemelte az Érd Kiváló Sportolója kitüntetést.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email