22_03_29_erdmost_nincskep

Talpárkot építenek a törökbálinti vasútállomáson

22_03_29_erdmost_nincskep

Talpárkot építenek a törökbálinti vasútállomáson

Március 16-tól talpárkot létesítenek a törökbálinti vasúti megállóhely bal vágánya melletti peronsüllyeséd megszüntetése miatt - olvasható a város honlapján, ahol részletezik, a vasúti töltés rézsű alatti részén szikkasztással kezelik a csapadékvidet. A munkálatok várhatóan 20-22 napig tartanak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint arról a torokbalint.hu beszámolt, előreláthatólag március 16-tól kezdik meg a törökbálinti vasúti megállóhelyen talpárok létesítését. Erre azért van szükség, mert a megállüóhely bal vágánya mellett megsüllyedt a peron. A mostani szakaszban a vasúti töltés rézsű alatti részén a csapadékvíz szikkasztásos kezelését szolgáló talpárok épül.

A munka földkitermeléssel, valamit annak elszállításával kezdődik, ez a tevékenység 20-22 napig tart, az időjárás függvényében. Ezt követően nagyobb teherforgalommal már nem járóan, a talpárok gyephézagos ráccsal történő kialakítását és a járulékos munkákat fogják elvégezni.

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email