22_03_29_erdmost_nincskep

Szurkoljunk a kajakosoknak az érdi Duna-parton!

22_03_29_erdmost_nincskep

Szurkoljunk a kajakosoknak az érdi Duna-parton!

Március 4-én két elszánt magyar kajakos indult többhónapos evezésre, hogy árral szemben a Fekete-tengertől a Fekete erdőig végigevezzen a Dunán. Kis Klaudia és Varga Richárd május 11-én Százhalombattán kötnek ki, május 12-én reggel haladnak el Érd mellett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Csőzik László, Érd polgármestere közösségi oldalán felhívta a figyelmet rá, Kis Klaudia – akinek a testvére Érden él – és Varga Richárd tapasztalt kajakosok már útjuk több mint felét, a nagyjából 2800 kilométeres távból már 1600 kilométert tett meg.

Várhatóan szerda reggel, 7.30 és 8 óra között haladnak el Érd mellett, a téglagyárnál, az egykori kikötőnél.

„Aki teheti, tartson velünk, menjünk ki, buzdítsuk, lelkesítsük őket együtt holnap reggel!”

– emelte ki Csőzik László.

„Megérdemlik, hiszen két, igazán nemes célért eveznek. Az Endurance Mission 3.O – Danube Upstream Ricsinek már a második olyan projektje, amelyben azt kéri, hogy ne őt támogassuk, hanem az általa választott szervezetnek juttassuk el az adományainkat. Ricsi ezen a misszión ismét a Bátor Tábort szeretné támogatni, akik élményterápiával segítik a daganatos beteg gyerekeket. Klaudia most csatlakozott először a küldetéshez, ő az evezésével a környezetszennyezésre szeretné felhívni az emberek figyelmét, dokumentálva a teljes utat, azt, hogy megmutassa a Duna szennyezettségi állapotát. Az ő választása, akiknek adományokat szeretne gyűjteni, a Tiszai PET Kupára esett”

– hangsúlyozza Érd polgármestere, hozzátéve, aki szeretne segíteni kilométert fogadhat örökbe, mellyel a Bátor Tábort vagy a Tisza PET Kupát támogathatja.

Kis Klaudia és Varga Richárd útját ide kattintva percről percre nyomon tudja követni, míg mindennapos bejelentkezéseikről itt számolnak be.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email