22_03_29_erdmost_nincskep

Szinte minden nevelési intézményt érint a Covid Battán

22_03_29_erdmost_nincskep

Szinte minden nevelési intézményt érint a Covid Battán

Az Arany és a Kőrösi után távoktatásra tért át az Eötvös iskola is, miután több pedagógus tesztje pozitív lett. A bölcsőde nem fogadja a gyerekeket, ahogy az egyik óvoda sem. Bezárt a művészeti suli is, csak az 1. Számú Általános Iskolában van még jelenléti oktatás. A dolgozókat ismét tesztelik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Távoktatásra tért át a battai Eötvös iskola március 2-tól, miután több pedagógus covid-tesztje pozitív lett – írja a Hírtükör.

Török Sándor alpolgármester elmondta, a járvány miatt a bölcsőde napok óta nem tudja fogadni  a gyerekeket, csakúgy mint a Pitypangos Óvoda lakótelepi tagintézménye, a többi óvodában részleges csoportkorlátozások voltak. Az Arany János és a Kőrösi iskolában szintén szünetel a hagyományos, személyes jelenlétű oktatás, ezt csak 1. Számú Általános Iskola tudja megoldani. Bezárt a művészeti iskola, az intézmény két hétig biztosan nem fogad gyerekeket. A járvány továbbra is terjed, azonban változás az eddigiekhez képest, hogy egyre nagyobb mértékben érinti a gyerekeket és a fiatalokat.

A maszkviselési szabályokat február 23-án szigorították Százhalombattán, miután jelentősen nőtt a covid megbetegedések száma, illetve emelkedett a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja. Az önkormányzat saját költségen ismét szűri a Polgármesteri Hivatal, az önkormányzati intézmények és cégek, az egészségügyi központ, a bölcsőde és az óvoda dolgozóit. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email