22_03_29_erdmost_nincskep

Szerda éjfélig lehet nevezni a „Virágzó érdi porta” pályázatra

22_03_29_erdmost_nincskep

Szerda éjfélig lehet nevezni a „Virágzó érdi porta” pályázatra

Nevezni négy kategóriában: a virágzó érdi porta vagy a bőtermő érdi konyhakert vagy a legszebb utcafront vagy a legszebb érdi erkély, terasz kategóriában lehet. A pályázatok leadhatóak a Polgármesteri Hivatal főportáján elhelyezett dobozban, illetve postai úton is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kategóriák nyertesei egy 20×30 cm-es, Érd címerét ábrázoló, falra szerelhető táblát, valamint egy A4-es méretű emléklapot kapnak, emellett kategóriánként növényvásárlási, kertészeti utalvány kerül átadásra az első helyezettnek 30, a másodiknak 20, a harmadiknak 10 ezer forint értékben.

A pályázatokat a pályázati adatlap benyújtásával, az abban meghatározott dokumentum csatolásával lehet leadni e-mailen az onkormanyzat@erd.hu címen, személyesen a Polgármesteri Hivatal főportáján elhelyezett dobozban, vagy postai úton a Lakosság-szolgálati irodának címezve (2030 Érd, Alsó utca 1.). Kérik, hogy a borítékra írják rá: „Virágzó érdi porta” pályázat.

A pályázat értékelése során a bizottság elsősorban a lakóházak előtti és körüli térségek gondozottságát, tisztaságát, a saját kialakítású kert megjelenését, a virággal történő beültetést és az esztétikus összképet értékeli, melynek során az egyedi, ötletes kertészeti megoldásokat, valamint a környezettudatosság megjelenését is figyelembe veszi.

A pályázat részleteiről korábban már írtunk, azt itt tudja elolvasni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email