22_03_29_erdmost_nincskep

Szalag a világbajnoktól

22_03_29_erdmost_nincskep

Szalag a világbajnoktól

Nem erre számítottunk, de most ennek is örülni kell - mondta a Gárdonyi iskola egyik végzős gimnazistája a szalagtűzési ceremónia után, amit zárt ajtók mögött tartottak hétfő délelőtt. A bál elmaradt ugyan, de a díszvendég jelenléte kárpótolta a diákokat: a szalagot Milák Kristóf tűzte fel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Abroncsos fehér ruha nem volt, helyette maszkot viselt a Gárdonyi iskola két végzős osztályának 58 végzős tanulója. Elmaradt a keringő, az osztálytánc, nem ültek szülők, barátok és iskolatársak a lelátókon, sőt, a helyszín sem az Érd Aréna volt az idén, hanem a Gárdonyi aulája. Ahogy az Érdi Televíziónak az egyik diák megfogalmazta: mindannyian várták a szalagavatót, de ebben a helyzetben örülniük kell a szalagtűzésnek is. 

Persze, így is emlékezetes marad ez az alkalom, hiszen a szalagot Milák Kristóf világ- és Európa-bajnok úszó tűzte fel, aki maga is az iskola diákja volt. A  fiatalember a diákoknak egyetlen dolgot tanácsolt: hogy tanuljanak. Mint mondta, benne az egyetemi évek alatt tudatosult, hogy ez mennyire fontos: „Legyenek itthon okos sportolók, akikre fel lehet nézni” – fogalmazott Milák Kristóf, hozzátéve: a tudás azért is nagyon fontos, mert a sportkarrier nem tart örökké.   

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email