22_03_29_erdmost_nincskep

Szájról olvasott, úgy adott rádióinterjút Napsugár Anna

22_03_29_erdmost_nincskep

Szájról olvasott, úgy adott rádióinterjút Napsugár Anna

Különleges vendége volt hétfő reggel az Érd FM 101.3 reggeli műsorának, a Bundáskenyérnek. A stúdióban ugyanis egy teljesen siket hölgy: Napsugár Anna többszörös országos jeltánc bajnok tette tiszteletét, aki szájról olvasva adott interjút. A műsorvezetőket lenyűgözte Anna pozitív kisugárzása.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Napsugár Anna 47 éves, siket és mozgássérült, ám ennek ellenére szakvizsgázott plus size modell, fotóriporter, sportmasszőr, amatőr Margitos színész (Földesi Margit Színistúdiójában végzett), nevéhez fűződik, hogy hivatalos jeltáncművészeti ág született általa Magyarországon, amit Anna 30 éve épít gyógyterápiás jelleggel. Számos táncversenyen első helyen végzett jeltánc bajnok, emellett énekművész. Anna legnagyobb énekesi elismerése első siket művészként: 2012-ben első díjat nyert a „Honoratus Kodály Zoltán – Kodály szellemisége a Kárpát medencében” Nemzetiségi Összművészeti Fesztiválon a Drága édesanyám című dalával. Kétszeres platinalemezes dalszerző, 2 saját dalszerzeményével. 

Pitti Katalin mentorálja

„Csongrádi Kata önálló estjén léptem fel a Ne add fel című dallal, jeltánccal, és az Azért vannak a jó barátok című dallal, énekes jeltánccal, akkor mondta a fellépés után Pitti Katalin, hogy nem szeretnék-e hozzá járni, fejlődni. Ez 7 éve volt, ő azóta az énektanárom, teljesen új tanítói módszert hozott létre, hogy siketen megtaníthasson énekelni, megtaníthassa a dalok a zenei hangok világát felépítette a zenei hangzás világomat, így megtaláltam önmagam altban is és szopránban is, egy évben négy-öt alkalommal együtt lépünk fel.”

Napsugár Anna a terveiről is mesélt. „Jelenleg szponzort keresek legnagyobb álmomhoz, szeretném, ha a Sztár Limonádé magazin által megjelenne Napsugár Anna-Kaszás Péter: Soha ne mondd, hogy soha cd, hogy minden magyar faluba városba eljuthasson.Nemrég szerepeltem a Hét kis véletlen mozifilmben, amiben életemben először énekeltem zene nélkül kamerák előtt. Szerepeltem Mosolyka: Majd helyett most mozifilmjében is, örök emlék marad.Most jelen pillanatban boldog vagyok, mert van egy csodálatos férjem, aki segít tűzön vízen át építeni a jeltáncművészetet és a zenei munkásságomat, de nagy álmom őt meggyógyítatni, hogy még 40 évig szerelemben ragyoghassunk.”

Hallgassa meg az interjút!



 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email