22_03_29_erdmost_nincskep

Sikeres volt az ágdaráló tesztüzeme

22_03_29_erdmost_nincskep

Sikeres volt az ágdaráló tesztüzeme

Nemrég az ÉTH ágdarálót állított a lakosság szolgálatába, az ingyenes szolgáltatás egyelőre tesztüzemben működött, ám nagy sikere volt az érdiek körében. Sokan kérték az ágdarálási szolgáltatást, amit házhoz vittek az ÉTH szakemberei.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tesztüzem ideje alatt – november 25. és december 13. között – összesen 48 címre hívták az ÉTH munkatársait az ágdarálóval – mondta el Pató Simon cégvezető az Érd FM 101.3 riporterének. Mint megtudtuk, a 48 címen közel 600 köbméter ágat daráltak le az új szerkezettel, így 132 köbméter mulcs keletkezett, melynek közel 30 százalékát tartotta meg a lakosság. 

– December 20-ig újabb 13 ingatlantulajdonostól érkezett igénylés az ingyenes szolgáltatásra, így összességében közel 60 helyen jártunk egy hónap alatt. Körülbelül 11-13 köbméter az a mennyiség, amit alkalmanként ledarálunk, mindez átlagosan 4 címet jelent naponta – emelte ki rádiónknak Pató Simon.

Az ÉTH vezetőjétől megtudtuk azt is, hogy további jelentkezéseket is fogadnak már, és lévén, hogy sikeres volt a szolgáltatás a tesztüzem alatt is, várhatóan 2020-ban is működni fog továbbra is.

– Jelentkezni az ügyfélszolgálaton lehet, munkatársainkkal kell időpontot egyeztetni. Azt kérjük a lakosoktól, hogy húzzák ki az ágakat az ingatlanjuk elé, a berendezés ugyanis nagy méretű. Így az ágakat a közterületen daráljuk le és onnan szállítjuk el a nyesedéket – tette hozzá Pató Simon.

 Az interjút teljes hosszában itt hallgathatják meg:


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email