22_03_29_erdmost_nincskep

Ruhákat gyűjt a Szociális Gondozó Központ

22_03_29_erdmost_nincskep

Ruhákat gyűjt a Szociális Gondozó Központ

Karácsonykor mindig nagy az adományozási kedv, viszont ez az ünnepek után gyorsan le is cseng általában. A Szociális Gondozó Központ ruhagyűjtési akciót hirdet újra. Most elsősorban az idősek által is hordható ruhákra, kesztyűkre, zoknikra, sapkákra lenne szükségük.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– Ugyan úgy tűnik, hogy a tél már nem kocogtatja annyira jéggel az ablakunkat, de 17  °C alatt ki tud hűlni az emberi test. Sőt, ebből a szempontból a végtagok még további veszélynek vannak kitéve. Kollégáim az utcán lévő hajléktalanok ellátásában is  nagyon nehéz helyzetben vannak – mondta el kérdésünkre Gecse-Simon Orsolya, a Szociális Gondozó Központ intézményvezető-helyettese, aki hozzátette: most leginkább az idősebb korosztály által is viselhető ruháknak,  illetve a végtagok védelmére szolgáló zokniknak, kesztyűknek, sapkáknak örülnének a legjobban.

A ruhákat az Emma utca 8. szám alatti adományraktárban, hétfőtől csütörtökig 12-14 óra között, pénteken pedig 12-13 óra között lehet leadni. A központ munkatársai kérik, hogy még hordható és tiszta ruhákat vigyenek az adakozók.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email