22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: továbbra sem tudja elkezdeni a rájátszást a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: továbbra sem tudja elkezdeni a rájátszást a Delta

Másfél hónapos kényszerszünete ellenére sem tudja elkezdeni a női röplabda NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszását a Delta RSE Érd, hiszen a másfél hónapos kihagyás után a játékoskeret még nem áll készen a pályára lépésre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem mindennapi idénye van a Delta RSE Érd női röplabdázóinak. Az NB II Nyugat A-csoportjában előbb az U21-es csapatok szereplését függesztette fel a szövetség, majd a többiek egy oda-visszavágóval zárták le a megváltozott alapszakaszt.

Ennek utolsó előtti fordulójában még a felsőházi rájátszásról ábrándozott a szakvezetés, de az utolsó fordulóra már nem tudtak kiállni Dömötör-Mátrai Beátáék, hiszen a stáb és a játékoskeret több tagja is pozitív koronavírus-tesztet produkált. Emiatt az érdiek csak az alsóházi rájátszásban folytathatnák szereplésüket. Legalábbis az ellenfelek már elkezdték a küzdelmeket, de a Delta kerete még nem áll készen a pályára lépésre, ezért a március 21-re kiírt Közgáz SC és DSK elleni mérkőzést elhalasztotta.

A Delta RSE Érd és a VMG DSE férfi kosárlabdázói sem használhatják a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokát (előbbi másik edzés és meccshelyszínét, a Bolyai Általános Iskolát sem), ezért ha március 28-án az érdi röplabdázók már ki tudnak állni a TRSE ellen, akkor azt a mérkőzést a tervek szerint Martonvásáron tartják.

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email