22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: otthoni vereség a Deltától

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: otthoni vereség a Deltától

Megkezdte szereplését a női röplabda NB II-U21 B-csoportjában a nyáron jelentős változásokon áteső Delta RSE Érd, amely hazai környezetben, a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában szenvedett 3:0-s vereséget a Tatabányai RSE-től.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Teljesen kicserélődött a Delta RSE Érd játékoskerete az új idényre. Az együttes az utánpótlásból felhozott feladó, Kőhalmi Zsófia, a liberó Bertalan Laura és Dénes Enikő, a szélső ütő Gattyán Lora és Kiss Dorottya, a center Kisérdi Anna, Valla Dorka és Budaházy Villő mellett hét játékost igazolt. A feladó Ehmann Kata és a két szélső ütő, Muhi Laura és Kiss Virág Barbara is a Hercules SE-től, Pavlovics Zsófia a Kaposvári Röplabda Akadémiáról, Vas Kitti a Kistexttől, a center Zöld Anna a Honvéd Zrínyitől, a Vincze Tímea pedig Ausztriából igazolt az érdiekhez.

Mint Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző lapunknak elmondta, a rutinos játékosoktól sokat vár, legfőképp úgy, hogy segítik a fiatalok fejlődését. Az alapszakasz első része azonban az összeszokásról, egymás megismeréséről és a puhatolózásról szól, ezért idén nem a feljutást célozták meg, hanem azt, hogy a középmezőnyben, vagy annak elején végezzenek.

Az érdiek az új idény első meccsén a Tatabányát fogadták, amely ellen még látszódtak a hiányosságok, hiszen az első játszmát 23, a másodikat 24 perc alatt nyerték a vendégek 25:16-ra. A harmadik szett azonban kiélezett küzdelmet hozott, a Delta és a TRSE szinte végig fej-fej mellett haladtak, de a felvonás hajráját a Komárom-Esztergom megyeiek bírták jobban, akik 31 perces küzdelemben nem engedték szépíteni a Deltát és 27:25-ös szettsikerrel 3:0-ra megnyerték a nyitómeccset.

A Delta legközelebb október 10-én vasárnap az 1. MCM-Diamant RÖAK vendégeként játszik Kaposváron, míg következő hazai mérkőzését október 30-án, 17 órától vívja a PTE PEAC ellen.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport, 1. forduló
Delta RSE Érd–Tatabányai RSE 0:3 (16, 16, 25)
Delta: Kiss V. B., Pavlovics, Gattyán, Kőhalmi, Kiss D., Muhi, Valla, Ehmann, Vas, Zöld, Kisérdi, Bertalan, Dénes. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email