22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: hat meccs után is hibátlan a Delta U19

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: hat meccs után is hibátlan a Delta U19

Az első fordulóban elért három győzelem után megint mindhárom találkozóját megnyerte a Delta RSE Érd U19-es korosztálya az országos bajnokság balatonfüredi fordulóján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint arról a deltarse.hu beszámolt, őrzi hibátlan mérlegét az U19-es együttes, amely már hat bajnokit hozott le sikerrel a Torma Ágnes U19-es női Ifjúsági Országos Bajnokság első osztályában.

A Szent Benedek Röplabda Akadémia által szervezett balatonfüredi fordulón az érdiek a hazaiakat, az Emericus-Budaörsi DSE-t és a Gödöllői RC-t is 2:1-re győzték le.

„Az első meccsünk első szettjében szépen, összeszedetten röplabdáztunk, a másodikban viszont csak a cipőt küldtük fel a pályára. A harmadikban Darvas Hanna tíz jó nyitása is kellett a sikerhez. A nálunk erősebb játékerőt képviselő BDSE elleni találkozó első két szettjének hajráját mi bírtuk jobban, ezzel pedig el is dőlt a találkozó sorsa. A Gödöllő elleni volt a legnehezebb csatánk, de az első játszmát a nyitásfogadási hibák ellenére hoztuk. A második etapban 20:18-ról fordítottunk és ezt a mérkőzést is megnyertük. A harmadik szettben valamennyi cserénk játéklehetőséghez jutott”

– értékelt Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző.

Eredmények, U19 OIB I. osztály, C-csoport:
Szent Benedek RA – Delta RSE Érd 1:2 (-11, 27, -12)
Emericus-BDSE – Delta RSE Érd 1:2 (-22, -19, 19)
Delta RSE Érd – Gödöllői RC 2:1 (18, 20, -21)
A Delta kerete: Tombor Sz., Hainzmann, Kisérdi, Antal, Dénes, Darvas, Flach, Tankó, Baumann, Jakab, Tóth, Bódi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email