22_03_29_erdmost_nincskep

Up röplabda: elkezdték az U17-esek

22_03_29_erdmost_nincskep

Up röplabda: elkezdték az U17-esek

Egy győzelemmel és két vereséggel kezdte meg szereplőését az U17-es másodosztály nyugati csoportjának alapszakaszában a Delta RSE Érd női röplabdacsapata, amely a nyitókörben a Nyugati-Balatoni RSE-t 3:1-re legyőzte, de a Tatabányától 3:1-re, a Dunakanyartól pedig 3:0-ra kapott ki.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Női röplabda U17 II. osztály, Nyugat alapszakasz:
TRSE – Delta RSE Érd 3:1
Delta RSE Érd – Nyugati-Balatoni RSE 3:1
DKLSN – Delta RSE Érd 3:0
A Delta kerete: Madari-Tóth, Rizmajer, Budaházy, Fodor, Kiss, Gattyán, Katona, Nagy, Valla, Bódi, Zahorszki, Kovács. Vezetőedző: Hopkáné Wolf Rita.

Hopkáné Wolf Rita vezetőedző: „Nagyon szépen, összefogottan kezdtek a lányok, az első szettet győzelemmel abszolváltuk. A második szett elején sajnos lesérült Kiss Bernadett, aki meghatározó játékosa a csapatnak. Ez rányomta bélyegét a következő szettek játékára! A negyedik szettben még szépen felküzdöttük magunkat, de sajnos nem sikerült kiegyenlíteni, így a Tatabánya ellen elvesztettük a mérkőzést. A Nyugat-Balaton ellen ugyancsak Egy Csapatként dolgoztak a lányok. Jó nyitások és nyitásfogadások jellemezték játékunkat, melyeket eredményesen be tudtunk fejezni. Szép mezőnymunka, jó blokkok. Megérdemelt győzelem! Végül a Dunakanyar ellen látszott, hogy fejben elfáradtunk és még 1-2 meghatározó emberre ráfért volna, hogy lecseréljük, még ha csak 2-3 pontra is. Sajnos nem volt rá lehetőség. A nyitásaink sokkal gyengébbek voltak, a nyitásfogadásunk is sokat romlott, így csak „átütött” labdákkal tudtunk támadni, amiket az ellenfél bejátszott és betámadott. A lányokkal elégedettek vagyunk. Van még munka, de sokkal bizakodóbbak vagyunk. Sokat fejlődtek tavaly óta, nagyon ügyesek!”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email