22_03_29_erdmost_nincskep

Rangos elismerés a battai polgárőrnek

22_03_29_erdmost_nincskep

Rangos elismerés a battai polgárőrnek

A legmagasabb kitüntetést, a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet vehette Szél Pál, a Százhalombattai Polgárőr Egyesület alapító elnöke október 15-én, a polgárőr mozgalomban végzett tevékenysége elismeréseként.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kitüntetést a budapesti Rendőrségi Igazgatási Központban adta át Simicskó István volt Honvédelmi Miniszter, Kovács István országos rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Túrós András nyugalmazott országos rendőr főkapitány, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke.

A polgárőrség országos szervezete a rendszerváltoztatás utáni változások és a romló közbiztonság után alakult meg 1991-ben. Százhalombattán 1994-ben szerveződött meg a helyi polgárőrség, Vezér Mihály, Szél Pál, Szalai Attila és Körömi Lajos kezdeményezésére. A szervezet az elmúlt évtizedekben kiemelkedő munkát végzett a város közbiztonságáért, működésének köszönhetően jelentősen csökkent a bűncselekmények száma a városban. 

A teljes cikket itt olvashatja el. 

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email