22_03_29_erdmost_nincskep

Rajzpályázat rászoruló gyermekeknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Rajzpályázat rászoruló gyermekeknek

Tavasz, húsvét, család, kedvenc mesém, állatom, játékom – ezekről a témákról várja a rajzokat 3 és 14 év közötti gyerekektől az Érd és környéke – rászorulók megsegítése csoport.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A rajzokat A4-es méretben, bármilyen eszközzel és eljárással elkészíthetik a gyerekek, így kedvük szerint színes ceruzával, filctollal, zsírkrétával, vízfestékkel is dolgozhatnak. Az alkotásokat április 30-áig lehet eljuttatni a csoporthoz. A szervezők kérik, hogy a választott témát tüntessék fel az első oldalon, a rajz vagy festmény hátlapjára pedig írják rá a gyermek keresztnevét, születési dátumát, és ha már iskolás, akkor azt is, hogy hányadik osztályba jár. A gyermek teljes nevét és születési dátumát egy zárt borítékban kell külön beadni.

A pályázatokat korosztályonként fogja értékelni a Navratil Zsuzsa grafikusművészből és Heller Ilonából (Kincses Óvoda) álló zsűri, de a közönség is szavazhat az alkotásokra a csoport közösségi oldalán. 

A pályázaton kiosztásra kerülő nyereményeket a csoport egyik külsős támogatója ajánlotta fel, akinek köszönhetően a nyertesek – életkoruknak megfelelően – vagy rajzeszközökkel vagy könyvekkel vagy kirakókkal gazdagodhatnak az eredményhirdetést követően. Illetve minden pályázó kap egy tábla csokoládét, de az allergiásokra is gondoltak a szervezők, nekik külön édességgel készülnek.

Az eredményhirdetésre és díjátadásra május 11-én 10 órakor kerül sor a Magyar Földrajzi Múzeum kocsiszínjében. 

Az Érd és környéke – rászorulók csoportját egymást segítő civilek hozták létre az ismert közösségi oldalon négy évvel ezelőtt, de mostanra a tagok száma már meghaladja az ezer főt.

Vizvári Jutka, a pályázat ötletgazdája és a csoport egyik adminisztrátora  adott interjút a rajzpályázatról az Érd FM 101.3-nak:
 


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email