22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

Összegyűjtöttük az elkövetkezendő egy hét érdi programjait

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Január 18-án, kedden a kisgyermekes anyukák kipróbálhatják a Parkvárosi Közösségi Házban a Bukfenc játékos babatornát. A torna 1-3 éves gyermekek részére pedagógus vezetésével, sok mondókával, dallal, hangszerekkel, speciális mozgásfejlesztő eszközökkel zajlik. A foglalkozást keddenként 9 órakor tartják. (Érdeklődni Marosi Editnél, a +36 20 93 38 272-as telefonszámon lehet.)

Január 19-én, szerdán 9 óra 30-kor a Ringató foglalkozást is érdemes kipróbálni a Szepes Gyula Művelődési Központban. A foglalkozások az óvoda előtti korosztálynak szólnak, néhány hónapos kortól hároméves korig, heti rendszerességgel. (Érdeklődni Bauerné Tóth Katalinnál, a +36 20 343-0393-as telefonszámon lehet.)

Január 19-én is szeretettel várnak mindenkit 14 és 15 óra között a Parkvárosi Közösségi Házban, ahol az idősebb korosztály számára tartanak Szenior Örömtáncot. Fülbemászó dallamokra, az életkorhoz igazodó, speciális koreográfiák megtanulásával, melyekkel megolajozhatók az izmok és a memória. A jó hangulat és a vidámság garantált, a tánc öröme kortalan! Ide nem kell előzetes tánctudás, sem táncpartner, egyedül is lehet jönni! Hollenczer Katalin, óravezető tánctanár elsősorban a kezdő és újrakezdő táncosokat várja! Bővebb információ: +36 30 203-7155

Január 14-én, pénteken és január 19-én, szerdán 8. 30- kor Senior Tornát rendeznek a Parkvárosi Közösségi Házban. Egész testet átmozgató, alacsony intenzitású torna, mely megkönnyíti a mindennapi tevékenységek végzését, javítja a közérzetet, segít a csontritkulás megelőzésében. Célja az ízületi funkcióknak, az izmok rugalmasságának, ellenálló képességének és erejének megőrzése/fejlesztése. Ajánlott: időseknek, kezdőknek, szülés és hosszú kihagyás után visszatérőknek, túlsúlyos vendégeknek, mindenkinek, aki át szeretné mozgatni a testét egy laza könnyed órán. (Bejelentkezés Tóth Évinél, a +36 20 956-33-64-es telefonszámon lehetséges.)

Január 19-én, de amúgy minden szerdán 15.30–18 óráig a lakótelepi klubövezetben Szövőszakkört tartanak, így is kipróbálható a tevékenység. A foglalkozások során törekednek az alaptechnikák folyamatos tanulására és gyakorlására, a fonalfestési programjuk folytatására. (Vezeti: Tamaska Józsefné, érdeklődni a +36 30 213- 1209-as telefonszámon lehet.)

Január 19-én, szerdán 18.00–19.30 között a Szepes Gyula Művelődési Központban a fazekas-keramikus szakkör következő foglalkozására kerül sor. Itt mindenki kiélheti fantáziáját és kreativitását, megismerheti azt a csodát, amit az agyag jelent. A kezdők megtanulhatják az agyag összetevőit, jellemvonásait, lelőhelyeit, megmunkálási lehetőségeit, feldolgozását, formázását, szárítását, festését, díszítését, kiégetését. Megismerhetik a megmunkálás alapfogásait, a kézi formázás technikáit. (Huber Kinga +36 20-5597979)

Január 19-én, szerdán 10 órakor az Anya-baba klubban Parkvárosi Közösségi Házban Interaktív előadást tart Südi Anna, konduktor és alapozó terápiás fejlesztő szakember. Témák, amiket érintenek: Mozgásfejlődés, csecsemőkori reflexek, Milyen cipőt válasszunk gyermekünknek? Milyen játékot vegyünk gyermekünknek otthonra? Otthoni eszközök adaptálása.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email