22_03_29_erdmost_nincskep

Profi box: egymás után kétszer vívtak döntetlent

22_03_29_erdmost_nincskep

Profi box: egymás után kétszer vívtak döntetlent

Egymás után kétszer is döntetlent ért el egymás ellen az érdi profi ökölvívó, Krämer Péter és Görbics Gábor. A részletekről az érdi öklöző mesélt az Érd FM 101.3 Playoff című műsorának legutóbbi adásában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Krämer Péter az első tízmenetes mérkőzés kapcsán ismertette, eredetileg Tóth László ellen lépett volna szorítóba a középsúlyú magyar bajnoki övért, de sérülés miatt végül Görbics Gábor ellen húzott kesztyűt és tízmenetes csatában végül döntetlennel zártak, pedig Krämer érzése szerint megvolt neki a meccs, ezért a döntetlennel nem volt boldog.

A második mérkőzésről úgy fogalmazott, ellenfele készült balegyeneseire és ebből tudott kontrázni, de Krämer sok kombinációval tudta tisztán eltalálni Görbicset. Érzése szerint ekkor is csalódott az eredmény miatt, mert másodszor is úgy érezte, az ő kezét emelik a magasba.

A folytatással kapcsolatban Krämer elmondta, jelenleg egy külföldi mérkőzés szervezése zajlik, amit vélhetően Angliában rendeznek egy angol ellenféllel szemben.




 

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email