22_03_29_erdmost_nincskep

A problémákat közösen kell megoldani

22_03_29_erdmost_nincskep

A problémákat közösen kell megoldani

Létrejött az Érdi Városfejlesztési Alap (Számlaszám: 11784009-15731254-10330009), melyen keresztül egy-egy konkrét beruházást lehet támogatni – jelentette be közösségi oldalán Csőzik László polgármester, aki úgy véli közös ügyeinket a város közösségével együttműködve kell megoldani.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Rengeteg nehézségen ment keresztül Érd városa az elmúlt évben, hol a vírus, hol a gazdasági visszaesés, hogy a központi forrásmegvonások okoztak gondot. Csőzik László, Érd polgármestere azt írja, egyedül a kormányon múlik, hogy Érd a továbbiakban is ugyanazon a színvonalon tudja ellátni feladatait, ahogy korábban. Ezen múlik az is, bele tudnak-e kezdeni új fejlesztésbe, aszfaltozásba.

„Ezeket a problémákat egy percig sem akartam véka alá rejteni, mert hiszek abban, hogy a közös ügyeinket, úgy a jó híreket, mint a problémákat, a város közösségével együttműködve, Önöket/Titeket partnerként kezelve lehet megoldani. Közösen, összefogva lehet csak jól vezetni a várost”

– fogalmaz a polgármester.

Emlékeztetett, az elmúlt időszakban sok segíteni, cselekedni akaró lakos biztosította támogatásáról, megjegyezve, többen konkrét pénzügyi segítséget is felajánlottak, így vállalkozók vállalták, hogy a rájuk eső teljes helyi iparűzési adót befizetik, ezzel segítve az önkormányzat működését.

„Mondanom sem kell, hogy szavakat is nehéz találni ilyen önzetlen, a városunkért, közösségünkért tenni akaró emberek láttán!”

– tette hozzá, részletezve egy új ötletet, amellyel jó eredmény érhető el egy-egy feladat vagy probléma megoldásában.

Épp ezért február 26-án létrehozták az Érdi Városfejlesztési Alapot, amelyen keresztül mindig egy-egy konkrét beruházást lehet támogatni.

A polgármester részletezi, az első ilyen cél a Bem téri Szivárvány óvoda borzalmas állapotban lévő udvarának és játszóterének fejlesztése lesz.

„Az Alaphoz tartozó bankszámlára bárki, bármekkora összeget elutalhat, és amellett persze, hogy ezzel közvetve az önkormányzatunkat segíti, közvetlenül és egyenesen az óvoda udvarának felújításához járul hozzá”

– írja a polgármester.

Csőzik László megemlíti, az óvoda udvarának terveztetését már tavaly elkezdték. amint lehet, elkezdődik a kivitelezés, de ehhez számítanak tehetősebb vállalkozók, nagyobb cégek segítségére is.

Név: Érdi Városfejlesztés Alap
Számlaszám: 11784009-15731254-10330009

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email