22_03_29_erdmost_nincskep

Paralimpia: Krajnyák tőrben a negyeddöntőig jutott

22_03_29_erdmost_nincskep

Paralimpia: Krajnyák tőrben a negyeddöntőig jutott

A legjobb nyolc között ért véget a női tőrözők egyéni küzdelme az UTE érdi kerekesszékes vívója, Krajnyák Zsuzsanna számára, aki veretlenül megvívott csoportkör után honfitársától, Hajmási Évától szenvedett vereséget a negyeddöntőben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Krajnyák Zsuzsanna a tőrözők egyéni küzdelmeiben a 2-es csoportot kiválóan kezdte, hiszen a japán Mieko Matsumotót 5:3-ra, az ukrán Natalija Mandrykot 5:0-ra, a hongkongi Yu Yee Chuit 5:2-re, a nagy rivális olasz Andrea Mogost 5:4-re, a georgiai Gvantsa Zadischvilit pedig 5:3-ra múlta felül.

Krajnyáknak – és a magyar küldöttségnek – azonban nem kedvezett as sorsolás, hiszen a negyeddöntőben épp honfitársával, Hajmási Évával csapott össze, akitől 15:4-es vereséget szenvedett és a legjobb nyolc között búcsúzott.

Hajmási az elődöntőben kikapott az ukrán Natalija Morkvicstól, majd a bronzmeccsen kiélezett meccsen a kínai Jing Rongtól is 15:14-re, így ötödik helyen végzett.

A paralimpia a két érdi kerekesszékes vívó, Krajnyák Zsuzsanna számára a női tőrözők csapatversenyével zárul augusztus 29-én, amikor a Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné dr. Mező Boglárka összeállítású magyar válogatott az első fordulóban Georgiával, aztán Kínával, majd az orosz csapattal méri össze erejét.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email