22_03_29_erdmost_nincskep

Ötszettes meccsel zárta az alapszakaszt a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Ötszettes meccsel zárta az alapszakaszt a Delta

Megszorongatta a még veretlen Penta Gödöllői RC-t a Delta RSE Érd. A női röplabda NB II Közép csoportjának 11. fordulójában Dömötör-Mátrai Beáta lányai idegenben két játszmát nyertek, azonban így is 3:2-es vereséget szenvedtek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jól kezdte a Delta elleni mérkőzést a forduló előtt hibátlan mérleggel, kilenc győzelemmel álló Penta Gödöllői RC U21-es csapata az alapszakasz záró mérkőzésén, hiszen az első felvonásban nem volt sok kérdés, az érdiek simán, 25:9-re bukták el ezt az etapot.

De, ami az elsőben nem jött össze, a másodikban igen, Tombor Szonjáék jó játékkal, 25:18-ra nyerték a szettet, ezzel visszajöttek a meccsbe. A harmadik játékrész kiélezett küzdelmében a hajrát a házigazda bírta jobban, amely hat ponttal bizonyult jobbnak (25:19), de a negyedik játszmában ismét a Delta volt a jobb, miután 25:11-re hozta ezt az időszakot.

A mindent eldöntő, ötödik, rövidített játszmát minimális különbséggel nyerte a Gödöllő. A 3:2-es végeredménynek köszönhetően a Delta egy pontot szerzett, s az alapszakaszt öt győzelemmel, hat vereséggel (közte három ötszettes), tizennyolc ponttal a hatodik helyen zárta.

A rájátszás küzdelmei az NB I-es csapatok U21-es együttesei nélkül folytatódnak, így ebben a tekintetben harmadikként zártak az érdiek a PTE-PEAC és a TRSE mögött.

A január és április között rendezett rájátszásban már oda-visszavágós párharcokat rendeznek hat csapattal.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 11. forduló
Penta Gödöllői RC U21–Delta RSE Érd 3:2 (9, –18, 19, –11, 14)
Delta: Tátrai, Tombor Sz., Hainzmann, Laub, Végh, Gál, Tóth, Darvas, Flach, Tombor B., Nagy, Jakab, Csörgi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email