22_03_29_erdmost_nincskep

Ötezer figyelmeztetés az ÉTH-tól

22_03_29_erdmost_nincskep

Ötezer figyelmeztetés az ÉTH-tól

Figyelmeztető feliratot ragaszt az ÉTH azokra a kukákra, amelyeken nincs tavalyi matrica, akár azért, mert az ingatlantulajdonosok elfelejtették felhelyezni, akár azért, mert nem szerepelnek a szolgáltató nyilvántartásában. Új matricát csak kérésre ad az ÉTH, 2021-ben is a tavalyiak érvényesek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagyon sok olyan háztartás van Érden, ahol nem kötöttek szerződést az ÉTH-val, és mégis igénybe veszik a szemétszállítást, és olyan is előfordul, hogy az ügyfél fizet ugyan a szolgáltatásért, de az ezt igazoló matricát nem ragasztotta fel az edényzetre. Minden ilyen esetben számíthatnak a figyelmeztető matricára – tudtuk meg Pató Simontól, az ÉTH megbízott vezetőjétől, aki elmondta azt is: ötezer ilyen matricát gyártattak le, és ezeket mind Érden tervezik kihelyezni.

Bár az akció csupán most kezdődött, egy-két nap leforgása alatt több mint hetvenen telefonáltak az ÉTH ügyfélszolgálatára – jellemzően olyan lakosok, akik szerepelnek a szolgáltató rendszerében, csak épp nem ragasztották fel a matricát, de jelentkeztek többen azok közül is, akik eddig nem kötöttek szerződést, és nem is fizettek a hulladékszállításért. 

Jó tudni: akik még nem regisztráltak, azoknak az ügyfélszolgálaton kell szerződést kötniük, amire tizennégy nap áll rendelkezésükre. E türelmi idő alatt az ÉTH elszállítja a hulladékot, de  ha ezután sem kötik meg a szerződést, a cég szüneteltetni fogja a szolgáltatást.

Aki elvesztette a tavalyi matricát, vagy aki most köt szerződést, és bejön a Diósdi út 29. szám alatti ügyfélszolgálatra, az 2021-es matricát kap. Azok, akik tavaly megkapták a 2020-as matricát, azoknak idén is érvényes.

Előfordulhat,hogy valaki nem olyan nagyságú kukát használ,mint amilyenre szól az engedélye (azaz a matricája). Az ÉTH kéri,hogy ezt is ellenőrizzék az ügyfelek, és ha szükséges, módosíttassák az ügyfélszolgálaton.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email