22_03_29_erdmost_nincskep

Öt sportággal a palettán

22_03_29_erdmost_nincskep

Öt sportággal a palettán

A 2021/2022-es tanévben is több sportosztályt indítanak a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában. Kozma Zoltánné intézményvezető hangsúlyozta, nemcsak a körzethez tartozó gyerekek, hanem bárki jelentkezhet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Infrastrukturálisan és humán erőforrásban is élen jár a sport területén a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola, amely évtizedek óta több sportágat ismertet meg a diákokkal. A kézilabda, a labdarúgás, a birkózás, a tollaslabda és a floorball képzése azonban az elmúlt években még magasabb szintre emelkedett, mivel a helyi sportegyesületekkel egyre szorosabb az együttműködés.

Kozma Zoltánné, a Batthyány intézményvezetője hangsúlyozta, a sportiskolában a testnevelők nagy része a helyi egyesületek edzője is, így a gyerekek nemcsak pedagógusok, hanem szakképzett edzők segítségével sajátíthatják el az alapokat.

Merthogy a kézilabdát az Érdi Sport Kft. utánpótlásedzője, Schóber János, a labdarúgást és a tollaslabdát az Érdi VSE szakosztályainak edzői, Németh József és Tinka Lajos, a birkózást az Érdi Spartacus SC edzője Bíró Attila, a floorballt pedig az Érdi Krokodilok szakvezetője, Horváth Anikó koordinálja.

Az iskolában külön kézilabda és labdarúgó osztályt is indítanak, de a két sportág mellett a másik háromba is emelt óraszámban kóstolhatnak bele a diákok, hogy eldöntsék, mely sportág áll hozzájuk a legközelebb.

A Batthyány következő tanévének sportosztályaiba már lehet jelentkezni az iskola honlapján található regisztrációs ív kitöltésével. Ezzel kapcsolatban Kozma Zoltánné intézményvezető azt kéri, a szülők minél előbb regisztráljanak, mert az elmúlt években jelentősen nőtt az érdeklődés, így ennek függvényében tudják megállapítani, hány gyermeket vesznek fel. Hozzátette azt is, egyelőre nem tudják, megtarthatják-e a fizikai állapotfelméréssel egybekötött felvételit, de aki regisztrál, az időben kap értesítést a legfontosabb időpontokról, eseményekről.

A Batthyány sportosztályaiba ide kattintva regisztrálhat!

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email