22_03_29_erdmost_nincskep

Örökös Zöld Óvoda Százhalombattán

22_03_29_erdmost_nincskep

Örökös Zöld Óvoda Százhalombattán

Örökös Zöld Óvoda lett a százhalombattai lakótelepi Pitypangos Óvoda, óvárosi tagóvodája pedig második alkalommal nyerte el a Zöld Óvoda címet. Erről Vezér Mihály polgármester számolt be közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Őszintén gratulálok az intézmény valamennyi pedagógusának ahhoz a szakmai munkához, amellyel környezettudatos és egészséges életmódra nevelik gyermekeinket. Példaértékű az a hivatástudatuk és kitartásuk, amellyel ilyen nehéz időkben is képesek fejlődni, megvalósítani céljaikat gyermekeinkért! Az intézmény pedagógusai kiemelt figyelmet fordítanak a kisgyermekek környezetének megismerésére.”- olvasható Százhalombatta polgármesterének Facebook oldalán. 

Mint írja, az óvárosi óvodában kihasználva a helyi adottságokat kirándulásokat, sétákat terveznek a Régészeti Parkba és a Duna-partra. A lakótelepi óvoda pedig a kertészkedésre helyez nagy hangsúlyt. Hozzátette, hogy a „zöld” udvar kialakítása, a természeti megfigyelések, a szelektív hulladékgyűjtés mind-mind hozzájárultak a cím kiérdemléséhez.

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email