22_03_29_erdmost_nincskep

Online felkészítő indul várandós anyukáknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Online felkészítő indul várandós anyukáknak

A Kötelék - Érd térségi Közösség a Családokért csoport nyolcadik éve rendez várandósságra, szülésre, szoptatásra felkészítő sorozatot Érden. Nemcsak a kis- hanem a nagymamákat, babavárást tervezőket is várják. Az első alkalom kedd délután lesz, az online térben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szakemberek által koordinált beszélgetéssorozat segítséget nyújt a tudatos babaváráshoz, csökkentve az ismeretlentől való félelmet, a szorongást, segíti a várandósság pozitív megélését, a vajúdás könnyebb lefolyását, a pozitív szülésélményt, az anya-magzat kapcsolat kialakulását.

A csoportos foglalkozás előnye a gyakorlati ismeretátadás, valamint a csoporttagokkal való tapasztalatcsere, a leendő anyatársakkal való ismerkedés lehetősége – hangsúlyozzák.

A kilenc alkalom során a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy fel tudják tenni kérdéseiket, meg tudják fogalmazni saját szükségleteiket, igényeiket, egyúttal megtapasztalják egy női közösség erejét, ahol figyelmet, elfogadást és támogatást adnak és kapnak egymástól, és szemléletük is formálódhat.

A kilenc alkalmas online beszélgetések egy biztonságos női körben zajlanak, így most apák jelenlétét nem tudják biztosítani.

Az online beszélgetés a Zoom videókonferencia program felületén zajlik. Linket a regisztrációkor megadott e-mail címre küldenek. Bővebb információt, a jelentkezési űrlapot illetve a részletes tematikát itt találják meg az érdeklődők.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email