22_03_29_erdmost_nincskep

Online-ból jeles!

22_03_29_erdmost_nincskep

Online-ból jeles!

Hosszú hónapok óta otthonról folytatják tanulmányaikat a diákok, akiket arra kér a rendőrség, ajánljanak olyan tanárokat, akiket érdemes kiemelni és elismerni lelkes kollégáik közül, ezzel együtt pedig a győztes iskola egy izgalmas bűnmegelőzési bemutatót is tart.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2021. április 30-ig a sajto.nbt@bm.gov.hu címre várják azon pedagógusok jelölését, akik a digitális oktatás ideje alatt nem csak érdekessé, izgalmassá és szórakoztatóvá tették a tananyagot a diákoknak, hanem az osztályközösséget is sikerült megtartaniuk közösségként.

„Ez a bűnmegelőzés szempontjából is nagyon fontos, ezért az április 12-i Bűnmegelőzés Napja alkalmából szeretnénk elismerni néhány olyan tanárt, tanítót, akik kiemelkedően sokat dolgoztak azért, hogy az elmúlt hónapokat megkönnyítsék a gyerekek és szüleik számára” – fogalmaz a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács közleménye. „Ha ismersz olyan pedagógust, akit érdemesnek tartasz kiemelni sok lelkes kollégája közül, írd meg a nevét és egy-két mondatban azt is, miért rá gondoltál” – olvasható a pályázati kiírásban.

Megjegyzik, a diák ezzel nem csak tanárának szerezhet elismerést, hanem iskolájának is, hiszen a győztes intézmény egy látványos bűnmegelőzési bemutatót nyer, melyen a rendőrök, a tűzoltók, a mentősök és a börtönőrök munkájába is beleshetnek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email