22_03_29_erdmost_nincskep

Novák Ferenc felállt a Honvéd kispadjáról

22_03_29_erdmost_nincskep

Novák Ferenc felállt a Honvéd kispadjáról

A következő idénytől már csak a Budapesti Honvéd SE érdi vízilabda szakosztályának mindennapjait irányítja Novák Ferenc, Érd díszpolgára, aki úgy lett a vízilabdatársadalom különleges egyénisége, hogy soha életében nem vízilabdázott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az elmúlt években többször is szóba került, hogy Novák Ferenc, a Budapesti Spartacus és a Budapesti Honvéd SE férfi vízilabda szakosztályának korábbi igazgatója, majd az elmúlt években szakosztály igazgató-helyettese már nem marad az OB I-es együttes kispadján, de az elmúlt években mindig meggyőzték a maradásról.

A 2020/21-es idény után végül úgy döntöttek, a jövőben Novák Ferenc már csak a BHSE-Érd mindennapjait szervezi – amellett, hogy továbbra is ellátja teendőit az Érdi VSE ügyvezető elnökeként.

Mint Novák Ferenc az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában kitért rá, azért továbbra is dolgozik az OB I-es Honvédnál, ahol a kispadtól néhány méterre fog helyet foglalni, így természetesen ott lesz a BHSE mérkőzésein.


Novák Ferencről tavaly nyáron készítettünk portrét.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email