22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: megszerezte második győzelmét a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: megszerezte második győzelmét a Delta

Kisebb szünet és elmaradt mérkőzések után szerezte meg második bajnoki sikerét a Delta RSE Érd, amely a PTE-PEAC vendégeként győzött három sima szettben a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjának hetedik körében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A sereghajtó, eddigi négy találkozóján szettet sem nyerő PTE-PEAC-hoz látogatott az egy győzelemmel és két vereséggel kezdő Delta a harmadosztálynak számító NB II Nyugat A-csoportjában.

Dömötör-Mátrai Beátáék számára jól indult a mérkőzés, hiszen az első szettet mindössze tizenhat perc alatt nyerték meg könnyedén, 25:16-ra. És a folytatás is hasonlóan sikerült, hiszen a második játszmában már csak 13 pontot engedett vendéglátójának az érdi együttes, amely a harmadik felvonást is magabiztosan, 25:18-ra húzta be, így 3:0-ra nyerte a mérkőzést.

Jakab Boglárkáék sikerük ellenére továbbra is hatodik helyen állnak a tabellán, de a harmadik helyezett Veszprém is csak két pontra áll tőlük.

Az érdiek a tervek szerint legközelebb november 22-én lépnek pályára, amikor 16 órától a Széchenyi Győrt fogadják.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, 7. forduló
PTE-PEAC–Delta RSE Érd 0:3 (16, 13, 18)
Delta RSE Érd: Tombor Sz., Hainzmann, Kisérdi, Végh A., Tankó, Jakab B., Darvas, Flach, Baumann, Antal, Bódi K. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email