22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: Győzelem a rájátszás nyitányán

22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: Győzelem a rájátszás nyitányán

Megnyerte első mérkőzését a Delta RSE Érd a női röplabda NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában, miután az érdiek Martonvásáron győzték le 3:1-re a Tatabányai RSE-t.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A rájátszás 1. fordulójából elhalasztott, s szombat délelőtt bepótolt összecsapását a martonvásári sportcsarnokban rendezték. Hivatalosan a Delta RSE Érd volt a házigazda. Az első szettet 25:20-ra hozta Dömötör-Mátrai Beáta együttese, majd a második játékrészt is megnyerte, 25:17-re. Ezután a tatabányaiak örülhettek, hiszen egy olyan szettben, amelyben a Deltának játszmalabdája is volt, 27:25-re győztek. A 2:1-es szépítést egyenlítés már nem követte, a negyedik felvonást ismét a hazaiak nyerték, méghozzá 25:15-re.

Női röplabda NB II Nyugat. alsóházi rájátszás:
Delta RSE Érd – TRSE 3:1 (20, 17, -25, 15)

Martonvásár, zárt kapuk. Vezette: Őri, Prukner.
Delta: Kisérdi, Végh, Jakab, Darvas, Flach, Valla, Tóth, Bertalan. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.
TRSE: Metali, Szmrtyka, Csóka, Udvardi, Kocsis, Lovas, Borbély, Rácz, Bácskai. Vezetőedző: Bódis Attila.

Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző: „Hosszú kényszerpihenő után végre ismét játszhattunk, ráadásul sikerült legyőzni ellenfelünket. Ennek nagyon örülök! Pláne, ha azt nézem, hogy kissé szűkös volt a keretünk ma. Bízom benne, hogy a folytatásban egyre többet meccselhetünk és a jó eredményekkel sem leszünk adósok.”

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email