22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: szurkolók előtt játssza hazai meccseit az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: szurkolók előtt játssza hazai meccseit az ÉRD

Közösségi oldalán számolt be róla az ÉRD női kézilabda csapata, hogy a felnőtt NB I-es együttes hazai bajnoki mérkőzéseit nézők előtt rendezik meg, viszont az utánpótlás zárt kapuk mögött fogadja ellenfeleit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ÉRD Aréna vezetősége és az Érdi Sport Kft. közös döntése alapján a 2020/2021-es NB I-es bajnokság ÉRD felnőtt női kézilabda csapata mérkőzései az ÉRD Arénában nyílt kapusak! – írja közleményében a klub, amely hozzáteszi, az érdi utánpótlásmérkőzéseket zárt kapuk mögött bonyolítják le.

A közlemény kitér rá, hogy a bérletértékesítés szünetel, ellenben a 2019/20-as idényre vonatkozó bérlettel rendelkező szurkolók az új idény első három hazai mérkőzésére térítésmentesen bemehetnek. A jegyvásárlás a megszokott módon lehetséges.

Kiemelték, a beléptetési rendszer kötelező szigorítása (testhő mérés, távolságtartás, maszkviselés, fertőtlenítés) miatt kérik, hogy a szurkolók időben érkezzenek a mérkőzésre. Felhívták a figyelmet rá, hogy a maszk használata az ÉRD Aréna teljes területén kötelező, anélkül tilos a belépés.