211114_erd_skc_6

Női kézi: a szezon eddigi legfontosabb meccse jön

211114_erd_skc_6

Női kézi: a szezon eddigi legfontosabb meccse jön

A sereghajtó Hungast Szombathelyi KKA-t látja vendégül a K&H női kézilabda liga 12. fordulójában az utolsó előtti helyen álló ÉRD január 22-én, 18 órától az ÉRD Arénában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A bajnoki végelszámolás szempontjából is sorsdöntő lehet az ÉRD és a Szombathelyi KKA összecsapása az NB I 12. fordulójában, hiszen Horváth Roland lányai jelenleg két győzelemmel és kilenc vereséggel, négy pontot begyűjtve a tabella 13., utolsó előtti helyén állnak, míg a vasi rivális egy sikere mellett tízszer kapott ki az idei szezonban, így a tabella utolsó helyén áll.

Marosán György együttese idei egyetlen sikerét az újonc Vasas ellen aratta hazai pályán (32–30), emellett Dunaújvárosban, Siófokon, Győrben, Székesfehérváron, Budaörsön, Vácon és Mosonmagyaróváron, valamint hazai környezetben a Debrecentől és a Kisvárdától is vereséget szenvedett, míg az FTC elleni találkozóra koronavírusos megbetegedések miatt nem tudott kiállni az SZKKA, így a mérkőzésért járó két pontot – 10–0-s gólkülönbséggel – a fővárosi zöld-fehérek kapták meg.

Az ÉRD az Alba Fehérvárt otthon, a Vasast idegenben győzte le, ezek mellett pedig szoros meccset játszott a Dunaújvárossal és a Siófokkal is. Legutóbb, a Kisvárda ellen is közel álltak a pontszerzéshez Szabó Kittiék, de végül 31–27-es vereséget szenvedtek. A Mosonmagyaróvár, az MTK és a Debrecen hazai környezetben, az FTC idegenben gyarapodott két ponttal az ÉRD ellen, amely a Győri Audi ETO KC elleni mérkőzésre nem tudott kiállni, így a két pontot – ugyancsak 10–0-s gólkülönbséggel – a Rába-partiak kapták meg.

A feleknek ez lesz a negyedik egymás elleni összecsapásuk, ebből az ÉRD egyszer hazai pályán, egyszer idegenben tudott győzni, legutóbb viszont a Szombathely egy négygólos győzelemmel távozott az ÉRD Arénából.

Az SZKKA nemrég megerősítette keretét a korábbi magyar válogatott jobbátlövő, Szekerczés Luca leigazolásával, aki korábban a Ferencvárosban, Siófokon, Dunaújvárosban és az MTK-nál is megfordult.

A Szombathely házi góllövőlistáját jelenleg tíz meccsen szerzett 56 góljával Pődör Rebeka vezeti, mögötte Kristina Prkacin áll a második helyen 42 találattal, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokán egyaránt 30 góllal áll Lilia Gorilszka és Csire Fanni.

Az ÉRD-nél ebben a mutatóban Szabó Kitti áll már az élen tíz meccsen lőtt 46 góljával, míg Paróczy Sára 9 meccsen 44-szer, Kopecz Barbara 8 meccsen 42-szer volt eredményes.

A január 22-én, 18 órakor kezdődő ÉRD–Hungast Szombathelyi KKA mérkőzést Hargitai Gábor és Markó Gábor vezetik.

K&H női kézilabda liga, 12. forduló
01.22., 18.00:
ÉRD–Hungast Szombathelyi KKA

A mérkőzés a hatályos kormányrendelet alapján 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható!

A bejáratnál jegyellenőrző kapuk kerülnek felállításra. A belépőjegyet, vagy bérletet a vonalkód olvasó alá kell helyezni, mely 1 mp alatt jelzi a kijelzőn, hogy érvényes vagy érvénytelen a jegy. A belépésnél a rendszer megkülönbözteti a kedvezményes jegyeket, így azok a belépésnél is ellenőrzésre kerülnek. Pl.: diákjegynél kiírja, hogy „érvényes diákjegy”.

A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadják, mindkettő esetében szükségük lesz fényképes személyazonosító okmányra is. A jogszabály értelmében a szervezőknek nem áll módjukban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).

Kérik, hogy segítse a rendezők munkáját azzal, hogy a védettségi igazolványát (kártya vagy applikáció) és fényképes személyazonosító okmányát a bejárathoz érve előkészíti.

A kormányrendelet alapján a mérkőzésre való belépést 18 éves kor felett kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek, illetve a felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek számára tudják biztosítani.

A védettségi igazolvány ellenőrzésével a beléptetési idő megnövekedhet, ezért kérik, érkezzen időben!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email