22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: nyerni kell az első hazain!

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: nyerni kell az első hazain!

A két bajnokaspiráns elleni idegenbeli mérkőzés után a Boglári Akadémia-SZISE ellen, hazai környezetben szerezheti meg első pontját az ÉRD női kézilabda csapata az NB I második fordulójában, szeptember 9-én, 18 órától.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A holtversenyben rekordbajnok Győri Audi ETO KC és a Rába-partiak mellett bajnoki címre törő Siófok KC ellen elszenvedett vállalható vereségek után már győzelmi reményekkel léphet pályára saját szurkolói előtt az ÉRD női kézilabda csapata.

Horváth Rolandék ugyan első pontjukra, pontjaikra hajtanak az új idényben, de nem lesz könnyű dolguk a Nemzeti Kézilabda Akadémia és a Szent István SE közös csapata ellen, hiszen az ellenfél a nyitókörben meglepően könnyed hazai győzelmet aratott a Békéscsabai ENKSE ellen, miután 33–22-re nyert.

Az sem szól az ÉRD mellett, hogy Kopecz Barbara és Simon Armilla továbbra sem lesz bevethető, ahogy Fekete Bozsana és Zsiborás Luca játéka is kérdéses.

A Kiss Szilárd által irányított Balaton-parti/kispesti együttes hasonló célokért, azaz az NB I-ben maradásért küzd a szezonban, épp ezért kulcsfontosságú, ebből kifolyólag izgalmas mérkőzésre van kilátás. Hogy egy ilyen mérkőzésből győztesen jöjjön ki a házigazda, ahhoz elengedhetetlen a szurkolók támogatása, buzdítása az ÉRD Aréna lelátójáról.

Az ÉRD és a Boglári Akadémia-SZISE eddig egyszer találkozott egymással. Az akkor még Szent István SE néven működő együttesnek nem mindennapi, ötven gólt rámoltak az érdiek (50–23 lett a vége). Igaz, azóta mindkét csapat játékoskerete szinte teljesen kicserélődött. De bízni kell benne, hogy az új érdi csapat is hasonlóan szárnyalni fog!

„Nagyon fontos mérkőzés vár ránk hazai környezetben. Ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a legjobban teljesítsünk! Számítunk a szurkolóink bíztatására, hiszen ez lesz az első hazai mérkőzésünk!” – mondta a klub honlapjának Mézes Laura, az ÉRD szélsője.

„A lányokkal a legjobb tudásunk szerint szeretnénk játszani, ezzel is itthon tartva a két pontot! Az pedig külön öröm számunkra, hogy az első hazai mérkőzést nyitott kapuk mellett, szurkolók jelenlétében tudjuk játszani! Ezért szeretnénk, ha minél többen eljönnének és drukkolnának nekünk!” – így Paróczy Sára, az ÉRD beállója.

A szeptember 9-én, 18 órakor kezdődő ÉRD–Boglári Akadémia-SZISE mérkőzést Nagy Ferenc és Túróczy József vezetik.

Női kézilabda NB I, 2. forduló
09.09., 18.00:
ÉRD–Boglári Akadémia-SZISE

Mint korábban beszámoltunk róla, Az ÉRD Aréna vezetősége és az Érdi Sport Kft. közös döntése alapján a 2020/2021-es NB I-es bajnokság ÉRD felnőtt női kézilabda csapata mérkőzései az ÉRD Arénában nyílt kapusak! A klub és a létesítmény viszont arra kérik a szurkolókat, hogy a beléptetési rendszer kötelező szigorítása (testhő mérés, távolságtartás, maszkviselés, fertőtlenítés) miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Felhívták a figyelmet rá, hogy a maszk használata az ÉRD Aréna teljes területén kötelező, anélkül tilos a belépés!

Az ÉRD jelenleg szünetelteti a bérletértékesítést, ellenben a 2019/20-as idényre vonatkozó bérlettel rendelkező szurkolók az új idény első három hazai mérkőzésére térítésmentesen bemehetnek, ez a Boglári Akadémia-SZISE, a szeptember 16-i, DVSC-SCHAEFFLER és a szeptember 23-i MTK Budapest elleni bajnoki mérkőzéseke vonatkozik.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email