Női kézi MK: Hajdúnánás–ÉRD – élő közvetítés

A TIPPMIX Női Kézilabda Magyar Kupa harmadik fordulójában, az NB I/B Keleti csoportjában hetedik helyezett Hajdúnánás SK vendégeként csatlakozik a sorozathoz az ÉRD. A 18 órakor kezdődő mérkőzést a hazaiak YouTube-csatornáján élőben közvetítik!

Közel 250 kilométeres túra várt az ÉRD női kézilabda csapatára a Magyar Kupa nyitányán. Bár Horváth Rolandék csak most csatlakoznak a sorozat küzdelmeihez, abból már két forduló ment le. A másodikban csatlakozó nánásiak korábban a csoportrivális Kecskemétet győzték le hazai pályán egy góllal.

Jó hír az érdieknek, hogy szinte teljes kerettel tudtak elutazni a hajdúságiakhoz, csak a hosszútávú sérüléssel bajlódó játékosok, Simon Armilla és Zsiborás Luca nem bevethetők.

A Hajdúnánás SK kerete: Zihor Flóra, Karacs Jázmin, Petrovics Gerda, Poór Brigitta, Hadas Panna (kapus), Kelemen Gréta, Orfa Zsófia, Zelizi Fanni, Kozma Krisztina, Tar Lotti, Cserős Petra, Osvai Fanni, Kozma Tünde (kapus)
Edző: Molnár András

Az ÉRD kerete: Paróczy Sára, Csáki Lilla, Kopecz Barbara, Fekete Bozsana, Walfisch Mercédesz, Horváth Dóra, Mézes Laura, Győrffy Alexandra (kapus), Király Réka, Kóka Mariann, Sztankovics Réka, Landi Gabriella, Kiss Dorottya Zsófia, Györkös Rebeka (kapus)
Edző: Horváth Roland

A harmadik fordulóban a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Minden esetben az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó. Amennyiben a rendes játékidőben nem születik döntés, az osztálykülönbség miatt az alacsonyabb osztályú együttes jut tovább.

A Magyar Kupa negyedik körébe a harmadik fordulóból továbbjutó nyolc együttes mellett az előző NB I-es bajnoki idény első négy helyezettje csatlakozik. Ennek a körnek a sorsolását január 29-én 11 órakor tartják a Magyar Kézilabda Szövetség irodájában.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink