22_03_29_erdmost_nincskep

Nem marad el a rózsaosztás Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

Nem marad el a rózsaosztás Törökbálinton

Törökbálinton a koronavírus-járvány sem szab gátat a hagyománnyá vált gyümölcsfa- és rózsaosztásnak. A város polgármestere, Elek Sándor a Facebookon közölte, hogy bár nem lesz lehetőségük arra, hogy egy adott helyszínhez kössék a gyümölcsfák és a rózsatövek kiosztását, az akciót mégis megtartják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Törökbálint polgármester közölte, regisztrációt követően az országos és a helyi operatív törzzsel egyeztetve: 500 darab gyümölcsfát és 500 darab rózsatövet osztanak ki úgy, hogy azokat március 26. és április 2. között igényelhetik a bálintiak a faosztas@torokbalint.hu e-mail-címen vagy papíralapon a Városháza (Munkácsy M. u. 79.) recepcióján. 

„Az esélyek egyenlőségét szem előtt tartva, online módon 125 és papír alapon is 125 regisztrációt fogadunk. A regisztráció lehetőségét április 2. (péntek) napjáig, vagy a készlet erejéig tudjuk biztosítani. Minden jelentkező háztartás számára kettő darab gyümölcsfát és két tő rózsát tudunk kiosztani. A gyümölcsfák és rózsatövek kiszállítását április 7-én kezdjük meg a 250 helyszínre, a Városgondnokság és a Munkácsy Mihály Művelődési Ház dolgozóinak segítségével.” – írta a polgármester. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email