22_03_29_erdmost_nincskep

Nem lesz multifunkcionális sportközpont az Ercsi úton

22_03_29_erdmost_nincskep

Nem lesz multifunkcionális sportközpont az Ercsi úton

Több beruházásról szóló határozatát visszavonta a kormány a pénteken este megjelent Közlöny szerint. A visszavont beruházások között volt az érdi multifunkcionális sportközponté is, aminek tervét még 2016-ban jelentette be az előző városvezetés, azzal, hogy 2017-re el is készül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A Gazdaságvédelmi Akcióterv sikeres végrehajtása és a rendelkezésre álló költségvetési források hatékony és felelős felhasználása érdekében” döntött úgy a kormány, hogy négy sportcélú beruházásról korábban meghozott határozatát visszavonja – derül ki a Magyar Közlönyből.

Az Ercsi úti focipálya helyére megálmodott multifunkcionális sportközpont terveit T. Mészáros András és Bács István, korábbi alpolgármester mutatta be egy sajtótájékoztatón még 2016-ban. Akkor azt mondták, a 3,3 milliárd forintos állami beruházás keretében futball- és futópályák, wellness részleg és street workout park is létesül majd a sportközpontban. Az átadót 2017. őszére tervezte az akkori önkormányzat. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email