22_03_29_erdmost_nincskep

A munkakörülmények fejlesztését tűzte ki célul az érdi mentőállomás

22_03_29_erdmost_nincskep

A munkakörülmények fejlesztését tűzte ki célul az érdi mentőállomás

Az érdi mentőállomás az állami fejlesztések mellett tavaly tavasszal új, automata garázskaput, majd év végén új utcai kapukat kapott az érdi és környékbeli cégek felajánlásainak köszönhetően. Közben alapítványt is létrehoztak, ami most a munkakörülmények további fejlesztésére gyűjt támogatásokat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A mentőszolgálat dolgozói között ma már egyensúly van a nemek tekintetében, de a női dolgozók jelenleg kénytelenek egy szűk mosdót öltözőként használni, ezen az állapoton szeretnének változtatni elsősorban, hogy jobb körülményeket tudjanak biztosítani a mentős nők számára is.

Emellett a vizesblokkok felett is – finoman szólva – eljárt az idő, ezért azok felújítását és átalakítását is el kell kezdeniük. Árajánlatot már kért és kapott a mentőállomás, de a 12 millió forintba kerülő fejlesztéseket legkönnyebben támogatók segítségével tudnák megvalósítani, ezért kérik, hogy ki-ki lehetőségéhez mérten járuljon hozzá a jobb munkakörülmények megteremtéséhez a mentőállomáson.

Az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány javára adományozni tud online befizetéssel, banki utalással az UniCredit banknál vezetett 10918001-00000106-72200011 számlaszámra, vagy postai csekk igénylésével (adószám: 19156831-1-13), illetve támogatói póló vásárlásával a Sóskúti út 27-ben (csekk befizetése után lehet ezt átvenni itt).

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email