22_03_29_erdmost_nincskep

Melyik a legösszetartóbb osztály?

22_03_29_erdmost_nincskep

Melyik a legösszetartóbb osztály?

Két hónapja már, hogy nem találkozhattak egymással személyesen az osztálytársak. Elmaradnak az osztálykirándulások, a közös bulik, ahogy az Érd Legösszetartóbb Osztálya pályázat ünnepélyes díjkiosztója is. Nyertes természetesen hirdettek: most megmutatjuk, melyik három osztályt díjazták.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Szociális Gondozó Központ Család-és Gyermekjóléti Központja 2015-ben indította útjára az Érd Legösszetartóbb Osztálya pályázatot, azzal a céllal, hogy az érdi iskolákban egymást segítő, szociálisan érzékeny osztály- és diákközösségek jöjjenek létre. Az ötödik osztálytól a tizenkettedig osztályig pályázhatnak minden évben az Érd Legösszetartóbb Osztálya címért a tíz érdi iskola osztályai.

A pályázatot még januárban meghirdették, és a járványhelyzetre való tekintettel a jelentkezési határidőt április közepéig meghosszabbították. Az ünnepélyes díjátadóra most, májusban került volna sor, ez értelemszerűen most elmaradt, az iskolákat a napokban elektronikus levélben értesítették az eredményről.  

Idén az Érd Legösszetartóbb Osztálya cím és a vándorserleg az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium 8.c osztályát illeti, osztályfőnökük: Maár László Csabáné.

Második helyezett: Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola 6.a osztálya, osztályfőnök: Falus Eszter.

Harmadik helyezett: Érdi Móra Ferenc Általános Iskola 7. osztálya, osztályfőnök: Sas Bernadett.

Az okleveleket a Szociális Gondozó Központ juttatja el az iskoláknak – a vándorserleggel nem lesz gond, mivel az a tavalyi nyertesnél marad, hiszen 2019-ben is a Gárdonyi ugyanezen osztálya lett az első. A nyertes osztályokat egy adományozónak köszönhetően meglepetés is várja: az első helyezett osztály 25 ezer, a második helyezett 15 ezer, a harmadik pedig 10 ezer forint pénzjutalomban is részesül.

Már lehet készülni a 2021 Érd Legösszetartóbb Osztálya címre: a segítőkész osztályközösségek jövő év márciusig írhatják meg, miért tartják magukat a legösszetartóbb osztálynak. Fotóval is bizonyíthatják, hogy érdemesek a címre.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email