22_03_29_erdmost_nincskep

Megújult az ÉrdMost.hu

22_03_29_erdmost_nincskep

Megújult az ÉrdMost.hu

2018. december 11-étől új külsővel jelentkezik az Érden és környékén élők legolvasottabb online hírforrása, az erdmost.hu.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A megújult oldal a web legfrissebb megoldásait vonultatja fel, hogy olvasói élvezhessék mindazt az előnyt, amit az online médiaipar friss fejlesztései kínálnak. Ezzel a megváltozott fogyasztói szokásokhoz is igazodik a lap, amennyiben a többség már mobilképernyőkön követi a híreket és a közösségi médiafelületek felől érkezik.

Az új erdmost.hu-t úgy alakítottuk ki, hogy az okostelefonok kijelzőjén is éppen olyan kényelmes legyen az olvasás, mint az asztali képernyőkön. Aki telefonon követ minket, a jobb felső sarokban egy menü-jelet láthat, ezzel hívhatja elő a minden oldalon egységesen elérhető funkciókat, mint például az oldal főbb szekciói közötti váltást biztosító menüpontokat, a főbb témák pontjait, a programmagazin kivonatát és így tovább.

A leginkább szembeötlő változás, hogy a cikkoldalt egy végtelen cikkfolyam váltotta fel: az éppen kattintott cikk végénél, ahol az oldal aljára számítanánk, máris kezdődik a következő (pontosabban időben az aktuálisat megelőző) cikk, azután a még eggyel régebbi és így tovább. Aki a legfrissebb hírekre kíváncsi, éppen úgy használhatja ezt az oldalt, mint a Facebook hírfolyamot: lefelé görgetve rendre felbukkannak a cikkek, időrendben visszafelé haladva.

A cikkekben a képek, videók, Instagram posztok mellett megjelenhet egy-egy képgaléria is, ezt a kép jobb felső sarkában látható narancssárga alapon fehér négyzet jelöli. Ha erre kattintunk, több fotóból álló képösszeállításra számíthatunk.

Külön cikkformátumot készítettünk a rendkívüli híreknek, amelyek olyan témákról tudósítanak, amelyekről már a megjelenés pillanatában érdemes tudomást szereznie minden olvasónak – ilyen lehet egy baleset, áramkimaradás vagy éppen a kézicsapat győzelme. Ezek a hírek az erdmost.hu-n kívül megjelennek a Twitteren is (@erdmost.hu néven vagyunk itt megtalálhatóak), illetve éppen ezekre a helyzetekre gondolva vezettük be a rendkívüli hírekre való feliratkozás lehetőségét. Ezt egy külön felbukkanó kis ablakban tehetjük meg, vagy később a kép jobb alsó sarkában látható csengő ikonra kattintva. Aki feliratkozik, böngészőjétől rövid értesítést kap, amikor egy ilyen hír kikerül az erdmost.hu-ra.

Bízunk benne, hogy elnyeri olvasóink tetszését a megújult programmagazin is. A programok oldala az elkövetkezendő események listájával indul, de visszagörgethetünk a korábbi történésekhez is. A programok nem csak tematikus címkével, de az ehhez igazodó színű fejléccel is jelzik, melyik program kinek szól. 

Követve a trendeket, az ÉrdFM 101,3 rádió magazinműsorai ezentúl podcast – azaz telefonon vagy weben utólag is meghallgatható online rádióműsor – formájában is elérhetőek lesznek az iTunes-on, Spotify-on és más podcast platformokon keresztül. Aki nem tudja meghallgatni a sugárzás pillanatában kedvenc műsorát, rádiónk oldalain feliratkozhat rá és később, például ingázás közben élvezheti az adásokat – telefonja értesítést fog küldeni, ha új epizód vált elérhetővé.

Ugyanígy az ÉrdTV magazinjai is elérhetőek a YouTube csatornánkon, oldalainkon pedig megjelennek az egyes műsorok lejátszási listái.

A felsorolás végére maradt talán legfontosabb új tervünk. Azt szeretnénk, ha térségünk életét nem csak a szerkesztőség szemüvegén keresztül lehetne követni a portálon, hanem az itt élők személyes élményei, meglátásai is megjelennének oldalainkon. Ezért bevezetjük az #erdmost címke figyelését, hogy az így megjelölt közösségi médiatartalmak között tallózva rendszeresen frissülő válogatást mutathassunk be az erdmost.hu oldalain. Ehhez nem kell mást tennie, mint az Insta- vagy Twitter poszt szövegébe, illetve a YouTube videó címébe beleírni az #erdmost címkét.

Kedves Olvasóink! Tisztában vagyunk azzal, hogy amikor egy jól megszokott weboldal megváltozik, először kissé idegenül hat, hiszen újra meg kell keresni mindazt, aminek már betéve tudtuk a helyét. Biztosíthatjuk Önöket, hogy nem szándékoztunk kényelmetlenséget okozni, célunk egy modernebb, szerethetőbb, kényelmesebben használható és olvasóira még jobban odafigyelő médium megvalósítása volt. Ha a következő napokban még nem tökéletes minden, számítunk jóindulatú megértésükre – az év utolsó heteiben elsimítjuk a sorjás részleteket és megoldjuk a problémákat, mert azt szeretnénk, hogy Önök továbbra is kitüntessenek figyelmükkel.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email