22_03_29_erdmost_nincskep

Meglepetés a sérült fiataloknak és az anyaotthon lakóinak

22_03_29_erdmost_nincskep

Meglepetés a sérült fiataloknak és az anyaotthon lakóinak

A Volán Nyugdíjasklub idősek mikuláscsomaggal lepték meg a Habilitációs Központ ellátottjait, illetve az egyik érdi anyaotthon lakóit. A nyugdíjasok több éve támogatják a sérült fiatalokat, most almát, csokoládét, üdítőt, szaloncukrot és egy egy-egy angyalkát hoztak a Hivatalnok utcai épületbe.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az idősek négy éve támogatják a Habilitációs Központ fiataljait. Mikuláscsomagot, almát, apróbb ajándékokat vittek a sérült fiataloknak. 

Mint Lukács András klubvezető elmondta, személyes kötődésük van a Habilitációs Központhoz: egy volt kollégájuk – aki már nem él – fia itt kap nappali ellátást, ők pedig évek óta visszajárnak, és megajándékozzák a sérült fiatalokat karácsony előtt. „Amikor szükségük van ránk, jövünk. Most almát hoztunk, csokoládét, üdítőt, szaloncukrot, és egy kolléganőnk testvére, aki a Vajdaságban él, angyalkákat készített, és sok szeretettel küldte Magyarországra” – tette hozzá Lukács András.

A fiatalok egy kis műsorral – énekkel, szavalattal – köszönték meg az ajándékokat.

Az idősek ellátogattak egy érdi anyaotthonba is, ahová szintén vittek ajándékokat. „Mindannyiunknak jó szíve, lelke van, és ha adományozhatunk azok számára, akik erre rá vannak szorulva, tegyük meg. Mi szívesen támogatjuk őket” – zárta szavait.

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email