22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: Méltó búcsú

22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: Méltó búcsú

November 17-én rendezték meg Balatonfüreden a junior es felnőtt formációk akrobatikus rock’n’roll magyar bajnokságát, ahol az érdi Masters Sportegyesület táncosai is remek eredményeket értek el.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Jolly Joker junior kisformáció magyar bajnoki címet és Ranglista Kupa-győzelmet is szerzett szombaton. Ezzel idén minden versenyüket megnyerték a lányok: egy területi, négy országos versenyt és a magyar bajnokságot is méltón búcsúztatva a junior korosztályt, hiszen a következő évtől már a felnőtt mezőnyben szerepelnek.

Junior nagyformációban az Xpress csapata az Európa-bajnoki második hely után a magyar bajnokságon is a dobogó második fokára állhatott fel. A lányok egész éves teljesítményük alapján megnyerték a Ranglista Kupát, így még jobban örülhettek az eredménynek.

Felnőtt kategóriában utoljára lépett színpadra a Rakéták csapata ebben a felállásban, s szépen búcsúzott az egység, hiszen ezüstérmet szerzett.
A Royal Flush (Masters-Tornádó) felnőtt nemzetközi nagyformációs kategóriában a verseny legszínvonalasabb mezőnyében végül ötödik helyezést ért el. Ugyanebben a kategóriában a Sol Invictus (Musztáng-Masters) formáció pedig ezüstérmes lett.

Serdülő párosban volt még érdekelt az érdi Masters SE, ahol a nemrég nemzetközi porondon is szépen szereplő Barthos Bence és Ambruzs Kinga páros a középdöntőbe jutott és tizenkettedik helyen végzett.

A szombati magyar bajnokság után másnap az ÉRD Arénában folytatódott a tánc a legkisebbekkel, hiszen a Masters Kupán az egyesület kezdő, haladó táncosai is összemérhették tudásukat. A rendezvényen több mint 250 gyerek versenyzett és szerzett érmeket, kupákat.

A versenyszezonnak még nincs vége, november 25-én ugyanis a junior és felnőtt párosok, illetve a gyermek és serdülő korosztályú formációk magyar bajnokságát rendezik az ÉRD Arénában.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email