22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: két arany-, egy ezüst- és két bronzérem

22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: két arany-, egy ezüst- és két bronzérem

Két arany-, egy ezüst- és két bronzéremmel jó hétvégét zártak a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll táncosai. A Pestszentimrei Sportkastélyban tető alá hozott viadalokon a párosok és a formációk mezőnyében is született érdi arany.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll táncosai területi és kickdance bajnokságon voltak érdekeltek vasárnap, Pestszentimrén. Utóbbi mezőnyében az Xplosion children nagyformáció aranyérmes lett, míg serdülő párosban a Magyarosi Tamás-Adács Alexandra kettős által ezüstérmet, a Bodnár Barnabás-Olasz Nóra egység révén pedig bronz színű medáliát szerzett az érdi klub. 

A területi bajnokságon első helyen zárt Barthos Bence és Fazekas Noémi (Rock and Magic), a junior párosok versenyszámában. Itt fontos megemlíteni, hogy Barthosék a hétvégi, interneten keresztül rendezett világkupán hatodikok lettek. Visszatérve a területire, a ladies dance plus kategóriába nevezett, s új felállásban első tornáján indult Frenetic harmadik helyezésnek örülhetett, a First children kisformáció negyedikként végzett, továbbá a Koncsek József-Szalma Júlia children páros és a couple dance show-ban érintett Gábor László-Cséri Karina (B-Cool) duó egyaránt negyedik lett.

2019 junior magyar bajnoka, Záhonyi Patrik sérülés miatt nem tudott színpadra lépni, de új párjával, Kaltenecker Lucával a következő versenyen, november 8-án már megmérettetik magukat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email