22_03_29_erdmost_nincskep

Márki-Zay Péter átérzi Érd gondjait

22_03_29_erdmost_nincskep

Márki-Zay Péter átérzi Érd gondjait

Mint beszámoltunk róla, Márki-Zay Péter nyerte az ellenzéki előválasztás második fordulóját, így ő lesz a hatpárti ellenzék miniszterelnök-jelöltje a jövő évi országgyűlési választáson. Csőzik László polgármester szerint Márki-Zay átérzi Érd gondjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint közösségi oldalán Csőzik László belekezdett, Márki-Zay jött, látott, győzött.

Érd polgármesterét a hódmezővásárhelyi városvezető sikere több okból is örömmel tölti el. Mint írja, először van esélye egy polgármesternek, hogy a Magyar Köztársaság miniszterelnöke lehessen és ez nagyon fontos egy olyan város számára, mint Érd.

„(Márki-Zay) Péter átérzi a gondjainkat, ismeri a fejlesztési elképzeléseinket, sokat tudna segíteni, ha 2022-ben az általa vezetett ellenzéki lista győz”

– fogalmazott Csőzik László, megemlítve, Márki-Zayjal évek óta jó barátok, polgármesterként pedig hasonló helyzetben vannak, hiszen Érd és Hódmezővásárhely is úgy megyei jogú város, hogy közben nem megyeszékhely, kertvárosias település és mindkét várost sújtja a kormány diszkriminatív forráselvonó politikája.

„Egy picit most úgy érzem, a választók erről a kormányzati politikáról is (erős) véleményt mondtak. Ha Péternek sikerül legyőznie Orbán Viktort jövőre, esély nyílik az önkormányzati reform megvalósítására, hogy a települések visszakapják szabadságukat, pénzügyi önállóságukat, hogy a nép által megválasztott polgármestereknek ne a mindenkori kormánynál kelljen kuncsorogniuk támogatásért választási ígéreteik megvalósítása érdekében”

– írja Csőzik László, aki egy többpárti közgyűlési frakció vezetőjeként azt tanácsolja a feleknek, gyógyítsák be a sebeket, amiket a kampányban előjött indulatok okoztak és támogassák egymást a fő cél elérése érdekében, mert tartoznak ezzel a választópolgároknak, maguknak és a haza üdvének – zárta sorait Csőzik László.

Márki-Zay Péterrel néhány héttel ezelőtt, az ellenzéki előválasztás első és második fordulója között készített interjút az Érd Tv, melyet ide kattintva tekinthet meg! 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email